Insecten

Lieveheersbeestjes insecten toren

Lieveheersbeestjes insecten toren

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 17,99

In voorraad

Artikelnummer: LBT - Lieveheersbeestjes insecten toren

Lieveheersbeestjes nu ook in torentje


Leven van planten, schimmels en kleine diertjes
Bladluisetende soorten helpen u (sommige andere niet, zie Wikipedia) 
Decoratief in berkenstam
Op paal of om op te hangen
Heb geduld met lokken van insecten (wacht met moties van wantrouwen)
Geschikt om larven in te huisvesten (niet meegeleverd) 

Beschrijving

Details

Lieveheersbeestjes insecten toren

Een natuurlijke leefomgeving voor lieveheersbeestjes en andere nuttige insecten. Gemaakt van massief FSC berken stammen en ​​eiken, lariks, of soortgelijke hout voor duurzaamheid.

De Lieveheersbeestje toren heeft een holle centrale kamer gevuld met natuurlijk materiaal om isolatie en veiligheid te bieden. Elkaar kruisend van de kamer zijn veel gaten geboord in de stam onder een opwaartse hoek, waardoor de insecten de geïsoleerde binnenkamer veilig kunnen bereiken.

Lieveheersbeestje voedsel / lokmiddel kan worden gebruikt met de toren indien nodig en / of de toren kan worden gebruikt om larven in te voeden.

Niet alleen leuk en interessant, de lieveheersbeestjes toren biedt een leefomgeving voor nuttige insecten voor uw tuin en wordt geleverd met een grond paal en die gemakkelijk te plaatsen is bij gazons, beschutte bloemperken, beboste open plekken of zelfs in plantenbakken. De van nature duurzame houtsoorten hebben geen conserveringsmiddel nodig.

Plaatsing: plaats uit de wind op een warme plaats, zoals; gazons, bdeen met struiken, bloembakken, of beboste open plekken, etc. 
Opties: leefomgeving voor nuttige insecten in de tuin - lieveheersbeestjes, gaasvliegen. Gemaakt van nature duurzaam hout en met de meegeleverde paal / spike, eenvoudig te plaatsen in de tuin

Belangrijke Informatie: deze producten zijn voor insecten dieren en daarom kun je niet verwachten dat deze onmiddellijke worden bewoond.  Wij raden u aan zorgvuldig de meegeleverde engelstalige instructies voor plaatsing te lezen en dit product in een omgeving te plaatsen die geschikt is voor de aan te trekken insecten soorten. Bekijk het product na 6 - 12 maanden, of in het juiste seizoen, om te zien of het wordt gebruikt.

Als na 24 maanden het product niet is gebruikt, kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor een alternatieve locatie en / of kijken om te zien welke verbeteringen u kunt aanbrengen om een geschikte omgeving te bieden aan de gewenste soorten met (bloemen, houtstapels, ruwe plekjes op de tuin, etc.)

Omdat veel soorten schepsels voortdurend op zoek zijn naar vluchthavens en veilige broedplaatsen, kunt u merken dat een onverwachte soort uw product gaat gebruiken - dit is een onderdeel van de natuur en alle soorten moeten worden toegejuicht als onderdeel van de biodiversiteit in uw tuin.

 

Additional

Extra informatie

EAN 679505 000336
Video Video product Video werking bladluis
Documentatie

Wikipedia toelichting op lieveheersbeestjes

Beoordelen

  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit product

WRITE YOUR REVIEW

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Lieveheersbeestjes insecten toren

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Documentatie
Levertijd
Prijs

This is a static CMS block displayed if category is empty. You can put your own content here.