Klanten Service


Verzending & Levering


VERZENDKOSTEN
Voor alle bestellingen tot 40 euro betaalt u € 7,99 verzendkosten. Verzendkosten zijn inclusief BTW.
VERZENDKOSTEN BUITENLAND
Verzendkosten buiten België en Nederland zijn vanaf € 7,99. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de afmeting van uw bestelling.
 
LEVERTIJDEN
Duurzame Tuinartikelen probeert uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen. Indien de betaling via overboeking gebeurd kan deze termijn iets langer worden.Afhankelijk van de voorraad worden leveringen meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.
BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is niet mogelijk uw bestelling af te halen. Wel kunnen wij u informeren wanneer uw bestelling klaarstaat voor verzending. Wij nemen dan telefonisch of via de mail contact met u op.

Annuleren & Retourneren


ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan kunt u het pakket bij bezorging weigeren. Wanneer Duurzame Tuinartikelen al een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij het aankoop bedrag, na goede ontvangst van de retourzending, terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden hierop in mindering gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).
 
RETOURNEREN / AFKOELPERIODE
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen en zelfs 30 werkdagen bij de Wormeries om zonder opgaaf van redenen een product te retourneren, dit gaat in vanaf de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u samengestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Al in ontvangst genomen artikelen kunt u terug sturen naar onderstaand retouradres. Duurzame Tuinartikelen zal de volledige aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling wordt aan u teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet verrekend.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Duurzame Tuinartikelen kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Duurzame Tuinartikelen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
 
RETOURADRES:
Duurzame Tuinartikelen - Stephane Verschueren
Tiendeschuurstraat 205
1910 Kampenhout
BELGIË

Betaling, Prijzen en Aanbiedingen

U kunt bij ons betalen op de volgende manieren:  

VOORUITBETALEN
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 068 8991142 45, Belfius Bank Steenokkerzeel - Stephane Verschueren

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Stephane Verschueren

IBAN: BE44 0688 9911 4245
BIC/SWIFT: GKCCBEBB
 
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

PAYPAL/CREDIT CARD
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.
 
Mister Cash
Als klant uit Belgie kunt u met Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes met SSL beveiliging aangeboden via Sisow. Als internetbankierder kunt u hiervan direct gebruik maken, zonder zich te hoeven aanmelden.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen vanuit Nederland. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Account Informatie

Wachtwoord vergeten?
Als u het wachtwoord niet meer kent, kunt u gebruik maken van de functie ‘Wachtwoord vergeten?’. Deze functie vindt u onder ‘Mijn account’.

Wachtwoord veranderen?
Laat ons eerst weten wat je e-mailadres is. Dan stuurt Duurzame Tuinartikelen binnen enkele minuten een mail met een activatielink. Wanneer u daarop klikt, opent een venster waarin de mogelijkheid staat om een nieuw wachtwoord in te vullen.

Gegevens wijzigen met een verouderd e-mailadres dat niet meer klopt?
Ja, dat kan. Als u inlogt met het huidige wachtwoord en met het verouderde of niet meer kloppende e-mailadres, kunt u gewoon de account gegevens bekijken en bijwerken. Mocht u het e-mailadres waarmee u bij Duurzame Tuinartikelen aangemeld bent niet meer weten, neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via de telefoon of per e-mail. Als u de medewerker dan uw klantnummer of ordernummer geeft, wordt u snel geholpen aan hernieuwde toegang tot het account.