Over ons

Duurzame Tuinartikelen en dochter sites zijn onderdeel van Stephane Verschueren


Webwinkel waar iedere aanschaf bijdraagt aan het aanleggen van voedseltuinen tegen de honger.


Help Honger Uitsterven! 

Duurzame tuinartikelen.

Zorgvuldig geselecteerde producten die bijdragen aan een betere leefwereld, voor u als mens, onze leefomgeving en de natuur. Stuk voor stuk zaken die mensen blij maken, inspireren en die van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt voor een lange levensduur. Bij voorkeur worden producten samengesteld uit hergebruikte grondstoffen en is er nagedacht over hun toepassing nadat u er klaar mee bent. 

Producten of toepassingen die relevant bijdragen doordat zij bijvoorbeeld transportkosten uitsparen en zo uitstoot verminderen of minder afval genereren, geen fossiele energie meer verbruiken of besparen op het gebruik van gezuiverd water en zo kosten en energieverbruik omlaag brengen. Producten die degelijk, eerlijk, fairtrade en stuk voor stuk oprecht worden neergezet. Het is wat het is en doet wat er beloofd wordt. Producten die u helpen onze Aarde te verzorgen en waarmee u prettig en langdurig kunt werken.

Tevreden? Vertel het anderen!  Niet tevreden, mail of bel ons!

Ons bestaansrecht bent u, als tevreden klant. Onze producten zijn er om te inspireren, te verleiden of blij te maken. Wanneer u tevreden bent stellen wij het op prijs dat u dit verder verteld. Dat is objectieve en vrijwel energieneutrale reclame ; waardoor wij blijven bestaan.

Neem bij vragen gerust contact op, wij helpen u graag!

Hartelijke groet,

Stephane Verschueren