Voor wie?

Ons programma is gratis om aan deel te nemen, het is eenvoudig om ervoor aan te melden en vereist geen technische kennis. Partner of affiliate programma’s komen veel voor op het Internet en bieden eigenaren van websites een extra manier om geld te verdienen met hun website. Een partner genereert verkeer en verkoop voor een commerciële website en in ruil hiervoor ontvangt de aanbrengende partner een commissie.

Hoe werkt het?

Wanneer u aan ons ons partner programma wilt deelnemen, meld u zich aan. Wij nemen contact met u op, bekijken de site en na goedkeuring (meestal het geval) krijgt u een banners en tekstlinks (eventueel op verzoek naar specifieke producten) die u vervolgens op uw website of in iw nieuwsbrief plaatst. Wanneer een bezoeker klikt op een van uw links, worden zij naar onze website doorverwezen en deze activiteiten worden bijgehouden door onze affiliate software.

De doorverwezen bezoeker krijgt een cookie wat nog 14 dagen geldig blijft. Mocht er niet direct iets worden gekocht dan blijft de commissie geldig tot 14 dagen na het doorverwijzen.

Voor iedere aankoop die wordt gedaan door het verkeer uw website doorgestuurd, verdien je commissie op de volledige inhoud van de winkelwagen!

Real-Time Statistieken en rapportage!

Login 24 uur per dag om de gegevens te zien van de verkoop, verkeer het saldo en hoe jouw banners presteren.